Warme felicitaties voor de succesvolle notering van ons bedrijf in Guangdong Equity Exchange Center!

- Jan 10, 2020-

"Guangzhou Zhengmao Printing Co., Ltd. Stock code: 880262" verscheen op het grote scherm op de eerste verdieping van het Guangdong Equity Exchange Center.


Op 7 januari 2020 hield Nie Duyou, de general manager van Guangzhou Zhengmao Printing Co., Ltd. een toespraak in het Guangdong Equity Exchange Center.

Zhengmao-Lsiting_副本_副本_副本

De notering is een belangrijk knooppunt geworden op het snelle ontwikkelingspad van het bedrijf, wat aangeeft dat het bedrijf een nieuw ontwikkelingskanaal zal betreden. In de komende dagen zullen we onze bedrijfsdoelstellingen sneller en beter bereiken en naar een bredere toekomst toewerken.


Er wordt gemeld dat Guangdong Equity Exchange Center is de enige juridische regionale aandelenmarkt operatie agentschap in de provincie Guangdong (behalve Shenzhen). Het is een gezond en multi-level kapitaalmarktsysteem dat een landelijke regionale aandelenmarkt creëert met een sterke invloed en concurrentievermogen.

Cooperation

Sinds de oprichting, Guangzhou Zhengmao Printing Co, Ltd is gewijd aan het ontwikkelen, ontwerpen en verkopen van allerlei culturele printproducten met "geur", elektronische geur producten en precisie optica. Fijne verpakking van kleine producten zoals instrumenten, kleine apparaten en medicijnen.


Zhengmao heeft verkregen bijna 10 uitvinding en utility model octrooien, 3 high-tech producten, en 2 verschijning octrooien. Bijvoorbeeld, auto geur tabletten en geur bladwijzers die niet zijn vervaagd hebben opgedaan goede promotie en de markt feedback.


Patents

Daarnaast heeft het bedrijf in 2019 een projectsamenwerking met Hello Dish IP bereikt. Op basis van de productfuncties van het verwijderen van geur en frisse lucht, het bedrijf gezamenlijk ontwikkeld geur serie culturele en creatieve producten met muggenwerend middel, formaldehyde adsorptie, en antidepressivum functies.


Het door Zhengmao geproduceerde toiletpapier is een fecaal kolonietestproduct ontworpen door het Amsterdam Health and Health Center voor het publiek. Het bedrijf heeft ook geprobeerd om dit product te promoten en toe te passen in China en internationale markten.


Zhengmao is van plan om verder te gaan met het verkennen van de combinatie van geur en gehoor op basis van visie, en gebruik maken van de driedimensionale waarneming om de consument een meer driedimensionale, rijkere en meer dimensionale ervaring te brengen. Op de weg vooruit, nieuwe en grotere bijdragen leveren aan de sociale en economische ontwikkeling en welvaart.


Een paar:No Volgende:New Year's Day Holiday Notice