Productiemelding

- Mar 09, 2020-

De huidige binnenlandse epidemische situatie wordt onder controle gehouden. Aan de helden van het volk 0010010 # 39 die zich altijd aan de frontlinie hebben gehouden om de epidemie te bestrijden, geven alle medewerkers van het bedrijf de grootste bewondering en lof uit het hart.


Zhengmao maakt zich zorgen over de epidemische situatie en roept iedereen op om zichzelf actief te beschermen. In de lentedagen wordt de productproductie hervat en heeft het bedrijf het werk officieel hervat.


Tijdens de epidemie reageerde Zhengmao actief op de eisen van de overheidsdiensten en stelde de open tijd uit. Het ongemak dat iedereen tijdens de epidemie heeft veroorzaakt, we willen onze oprechte excuses aanbieden!


In het nieuwe jaar zullen we, zoals altijd, hoogwaardige en oprechte diensten leveren aan klanten en altijd de houding aannemen dat we verantwoordelijk zijn voor klanten, werknemers en de samenleving.


Tijdens de hervatting van het werk hebben alle medewerkers van Zhengmao het werk van het dragen van maskers, temperatuurmeting en desinfectie strikt uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten van preventie en controle.


Ten eerste temperatuurmeting. Het personeel arriveerde op de post om temperatuur en desinfectie te meten. Ze droegen te allen tijde maskers en wasten regelmatig hun handen.


Ten tweede, kantoordesinfectie. Dagelijkse desinfectie van kantoorlocaties en desinfectie van persoonlijke gebruiksartikelen door personeel om infectie te voorkomen.

24874c134f2362dfc45d896ff6cc4ad

Een paar:No Volgende:Twee workshops van Guangzhou Zhengmao