Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel


1533202188(1).jpg

Guangzhou Zhengmao Group Co., Ltd., Opgericht in 1998, met de dochterondernemingen van "Guangzhou Zhengmao Printing Co., Ltd.", "Hong Kong Linda Gift Co., Ltd." en "Guangzhou Hotriping Trading Co., Ltd.", is een van de grootste ondernemingen voor geurendruk in China, met de nadruk op de meest professionele ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geurendrukproducten.

We hebben 18 jaar ervaring in het drukken en onze activiteiten omvatten verschillende soorten offsetdrukpapier onderzetters, luchtverfrissers voor papierauto's, muntveloppen, parfumteststrips, papieren geschenkzakken, geurverspreider, kleine papieren dozen, luchtopeningen voor auto's enz. We zijn geslaagd voor de ISO 9000-kwaliteitscertificering en houden onze eigen merken "Treemas fresheners" & "AROMA +". We houden ons altijd aan "Superieure Kwaliteit & Beste Service" om het vertrouwen van zowel binnenlandse als buitenlandse klanten te winnen! We genieten van een goede commerciële reputatie bij onze klant.

Welkom bij uw bezoek en bestelling!


Groeiende geschiedenis


Growing History.jpg


2018 Twee nieuwe patenten

Uitvinding patent: Geurafdrukken, geur haarspeld


2017 Hig h-tech Enterprise

In juni 2017 realiseerde het bedrijf de eerste batch van 700.000 RMB van hightechbedrijven, wat de ontwikkeling van de kracht van het bedrijf aanzienlijk heeft vergroot


2016 Gevestigd Zhengmao Printing Co., Ltd

Het bedrijf heeft "wierook" geïdentificeerd als zijn gediversifieerde ontwikkelingstraject, inclusief geurafdrukken, geurverspreider en luchtverversingsregelapparatuur.


2014 R & D

Het bedrijf heeft zich toegelegd op de studie van geurafdruktechnologie en heeft veel nationale patenten aangevraagd.


2004 Diversified Development

Met het uitbreken van de financiële crisis, een groot aantal van Dongguan fabriekszaken gekrompen, Zhengmao aangepast zijn denken en begon te proberen om buitenlandse handel drukkerij uit te breiden. In 2009 begon Zhengmao te transformeren in 'parfumtestpapier, autoluchtverfrisser en geurafdrukken' en registreerde 'Hong Kong Linda gifts Co., LTD', die geleidelijk mijn eigen patent- en technologie-accumulatie vormden.

1998 Gevestigde Dongguan Linmao Printing Co., Ltd

De belangrijkste producten zijn label, tafel, label, instructie en buitenverpakking